Ragbi Milli Takımı Bafra’da Kamp yapılacak

Ragbi Milli Takımı Bafra’da Kamp yapılacak

Türkiye Ragbi Federasyon başkanlığına 2. defa seçilen Murat Pazan Başkan vekili Mücahit Okuyucu ile beraber Bafra da bir kısım ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Türkiye Ragbi Federasyon başkanlığına 2. defa seçilen Murat Pazan Başkan vekili Mücahit Okuyucu ile beraber Bafra da bir kısım ziyaretlerde bulundu.

 İlk önce Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç ı ziyaret ederek Ragbi ile ilgili bilgi aktarımı yaparak Bafra ragbi takımının Ragbi liginde güzel mücadeleler verdiğini  ilerleyen dönemde Bafra’dan birçok oyuncunun milli takım kadrosunda yer alacağını söyleyerek başarı dileklerini iletti.

ragbi-milli-takimi-bafrada-kamp-yapilacak.jpg

Murat Pazan ve başkan vekili daha sonra Ragbi ye büyük bir destek veren sporcuların büyük bir kısmını oluşturan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul müdürü Fazlı Akyüz Müdür yardımcısı İsmail Tiken ve Beden eğitimi öğretmeni Sami Keskin ile görüşen Başkan Pazan okul yöneticilerine Ragbi sporuna vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

ragbi-milli-takimi-bafrada-kamp-yapilacak-001.jpg

Başkan Pazan daha sonra KYK Yurt Müdürü Emin Albayrak ı ziyaret ederek yurt tesislerinde incelemelerde bulunarak milli takım kamp çalışmalarının Bafra’da yapılabileceğini ifade ederek ilerleyen dönemde Bafra’yla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi.

ragbi-milli-takimi-bafrada-kamp-yapilacak-002.jpg

Başkan Pazan İlce Spor Müdürü Osman Şenocak ı ziyaret ederek Ragbi maçlarının bazı etaplarını Bafra da oynatabileceğini bununla ilgili çalışmaların yapıldığını söyledi. Bafra’da Ragbi sporunun gelişiminin hızla ilerlediğini ilerleyen yıllarda Bafra’nın ragbi de söz sahibi olacağını belirtti.

ragbi-milli-takimi-bafrada-kamp-yapilacak-006.jpg

Son olarak Başkan Pazan Bafra’da çalışmalara devam eden Ragbi erkek ve bayan takımını ziyaret  ederek sporcularla sohbet etti ve Antrenör Tamer Turan a teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.