PTT TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

PTT TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

PTT Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert ve PTT çalışanları Vali Aksoy’u ziyaret etti.

A+A-

Ziyarete Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, Müdür Yardımcısı Abdullah Taşdelen ve PTT çalışanları katıldı.
Modern bir kuruluş olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, “Kurum olarak Samsun’da 74 işyeri ile hizmet vermekteyiz. En son ATM sayımız da 20’ye çıktı. 100’e yakın işyeri ile Samsun’da müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Hizmet çeşitliliğimiz devamlı artmaktadır. Türkiye’de en çok tahsilat bankacılığının yanı sıra 2008 yılında yürürlüğe çıkarttığımız PTT Kargo ile cazip fiyat ve 5 bin araç filomuz ile Türk halkının hizmetindeyiz. Hizmet ağımız her gün gelişiyor, otomasyon sistemimiz her gün yenileniyor” dedi.
PTT Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “172 yıldır bu topraklar üzerinde önemli hizmetler veren teşkilatımız son süreçte de gelişen teknoloji ile ortaya çıkan imkanlarla kendisini de güçlendirerek sunduğu hizmetlerle daha etkin bir şekilde hayata geçirmek için gayret gösteren bir teşkilattır. PTT teşkilatımızın hizmetleri kargo taşımacılığında önemli bir yer almaktadır. Para transferinde de önemli bir kurum olarak vatandaşımıza hizmet sunuyor. Birçok uygun tahsilat işlemlerinde onlara aracılık yapıyor. Buna kentlerin önemli merkezlerinde şubelerinin olması nedeniyle vatandaşımıza önemli bir kolaylık sağlıyor. Bu anlamda yürütülen hizmetler önemli ve değerlidir."diye konuştu.
Konuşmaların ardından Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert Vali Aksoy’a günün anısına kristal mektup ve pul albümü hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.