Profesör Doktor Yavuz Bayram :Resim Çekinmek için okumayın

Profesör Doktor Yavuz Bayram :Resim Çekinmek için okumayın

Yalçın Köse- Bafra55.net / Profesör Doktor Yavuz Bayram, ‘Fotoğraf çekinmek için okumayın.” dedi.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesi Fatih Ortaokulunda öğrencilere Okuma ve Konuşma Kültürü isimli konferans veren Prof. Dr. Yavuz Bayram, “Fotoğraf çekinmek için okumayın.” dedi.

Ortaokul öğrencilerine Samsun Valiliğinin ‘Samsun Okuma Vakti’ projesi ile ilgili konuşan Prof. Dr. Bayram, “Bu proje hiç kitap okumayanlar için yapılmıştır. Yoksa gün içinde kitap okumanın saati olmaz. Gün içinde kitap okumayan insanlara hadi bu saatte kitap oku deniyor. Bizde bu etkinlik kapsamında aile içinde kitap okumadan önde fotoğraf çekinip paylaşıyoruz.  Sonra kitap okumaya devam ediyoruz. Ancak arkadaşlar fotoğraf çekmek için kitap okumayın.  Kitap okuduktan sonrada televizyon seyretmeyin. Akşamları kitap okuduktan sonra uyursanız beyniniz birkaç saat o okuduklarınızla ilgilenecektir.  Eğer televizyon seyrederseniz beyniniz başka bir şeye odaklanacağı için okuduklarınızı unutacaksınız.” dedi.

Fatih Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa öğrencilerin yanı sıra çeşitli okul müdürleri ve öğretmenlerde katıldı.

2-581.jpg1-626.jpg3-497.jpg4-347.jpg5-235.jpg6-158.jpg7-103.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.