Polis Gelmeseydi Ölebilirlerdi !!!

Polis Gelmeseydi Ölebilirlerdi !!!

Ali Keskin – Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesinde meydana gelen olayda, uyuşturucu içen şahıslara polis ekipleri müdahale etti.

A+A-

Olay dün gece saatlerinde eski Bafraspor Tesisleri içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Abdulkadir isimli şahıs ve yanında ismi henüz belirlenemeyen 2 kişi daha saha içerisine girerek uyuşturu madde kullanmaya başladı. İçtikleri madde sonucu 3 kişi bulundukları yere yığılıp kalarak bayıldılar.

Polis Ekipleri Rutin Kontrolde Madde İçen Gençleri Fark Etti !!!

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bu sene başlattığı ve Bafra’da, polis ekiplerinin ilçe genelinde gece ve gündüz saatlerinin belirli aralıklarla devriye atarak incelemesi sonucu suç ve suç unsurlarının gece ve gündüz vakitlerinde yüksek oranda düşürüyor.

Yine dün gece saatlerinde devriye atan ve Bafraspor Tesisini kontrol eden polis ekipleri uyuşturucu madde kullanıp bayılan gençleri fark ederek, durumu 112 Acil Sağlık Ekiplerine haber verdi. 1930 eski Bafraspor Tesislerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri uyuşturucu içen Abdulkadir ve yanında ki 2 arkadaşını tedavisi için Bafra Devlet Hastanesine kaldırdı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum