POLİS BAYRAMI BAFRA’DA KUTLANDI

POLİS BAYRAMI BAFRA’DA KUTLANDI

Bafra da, emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama etkinlikleri düzenlendi.

A+A-

10 Nisan Polis Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra’da organize edilen kutlamalar Yeni Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı. Törene, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Merkez Karakol Komutanı J. Kd. Bşçvş. Ahmet Dülger, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, daire müdürleri, okul müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, şehit aileleri derneği ve emniyet çalışanları ile aileleri katıldı.
Törende İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, “Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve Cumhuriyetin koruyucusu ve teminatı olan, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.
Kaymakam Katırcı da, “Huzurun, güvenin, asayişin teminatı olan bütün polislerimizi, teşkilatımızın mensuplarını bugün vesilesiyle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından program İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebriklerin kabulü ile devam etti. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki programda ayrıca Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan ve Bafra Adliye Sarayı’nda görevli hakim ve savcılar hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.