Polat’tan Teröre Karşı Birlik Mesajı

Polat’tan Teröre Karşı Birlik Mesajı

Polat’tan Teröre Karşı Birlik Mesajı

A+A-

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, “Bugün, kendi siyasi kimliklerimizi bir tarafa bırakarak, teröre ve emperyal güçlere karşı omuz omuza durma günüdür” dedi.
Parti binasında basın açıklaması yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, son günlerde millet üzerinde oynanmaya çalışılan bir takım haksız algı operasyonları ve spekülasyonlarla ilgili açıklama yapma gereği duyduklarını söyledi. Tokat Belediye Başkan Yardımcısı ve Parti Belediye Meclisi Üyesi Osman Altunordu’nun sosyal medyada yapmış olduğu bir paylaşıma yazılı ve sanal basında kasıtlı olarak yer verilmiş olduğunu ileri süren Polat, şöyle konuştu: “Altunordu’nun tehditle oy istediği ileri sürülerek istifaya davet etme cüreti dahi gösterilmiştir. Osman Bey 1 yıla yakın zaman birlikte çalıştığım bu süre içerisinde 7-24 çalışan tatil ve mesai mefhumu aramayan Tokat için hizmet üretmeye çaba gösteren bir yol arkadaşımızdır. İnsanları saraya ve Cumhurbaşkanımıza karşı eyleme davet edenler Osman Başkanımızın oyların mermi gibi hainlere isabetini istemesinden neden rahatsız olmaktadır? Tokat halkının yüzde 70’inin memnuniyetini kazanmış bir belediyenin tüzel kişiliğini ya da idarecilerin şahsını karalamaya kalkanlar, karşılarında yine sağduyulu Tokat halkını bulacaktır. Cehennem çukuru demek, yangın demektir. Ülkemiz halihazırda yangın yerine dönmüş, analar, eşler, evlatlarla birlikte hepimizin yüreği yanmıştır. Bu beyan bir tehdit değil, olsa olsa durumun tespitidir. Milletimizin inayeti ve Allah’ın izniyle bu kirli oyunun oyuncuları da elbette tarihe gömülecektir.”
Başkan Polat, AK Parti’nin yapıcı olan her tür eleştiri ve öneriye açık olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Millete tek başına iktidar vaat edebilen tek parti AK Partidir. Onlar ise bırakın tek başına iktidarı, koalisyon bile vaat edememektedir. Bu yüzden bizim politikalarımızı karalamayı bırakıp kendi politikalarını halka açıklamalıdırlar. Değerli arkadaşlar, bizim dinimizde barış, en hayırlı iştir. Biz, barışı tüm samimiyetimizle istedik, vebalden kurtulduk, karşımızdakiler ise barış yerine savaşa katkıda bulunuyorlarsa vebal onlarındır."
Devletimizin bütün mekanizmaları, silahlı kuvvetlerimizin görevlerinin gereğini yaptığını anlatan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yapacaklar sonuçta siyaset yapıyoruz ve görüş ayrılıklarımızın olması çok doğal. Bugün, kendi siyasi kimliklerimizi bir tarafa bırakarak, teröre ve emperyal güçlere karşı omuz omuza durmanın günüdür. Bize düşen atalarımızın kanları ile sulanarak bize emanet edilen bu cennet vatanı Çanakkale ruhuyla bizden sonraki nesillere bırakmaktır. Milli menfaatlerimiz noktasında, birlik ve beraberliğimizin vatanımızın tehdit edilmesi noktasında hepimizin bir diğerimiz kadar samimi olduğu vatansever olduğu, her şehidimiz gibi seve seve bu vatan için şehit olmak isteyeceği unutulmamalıdır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.