PİDE USTASI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU SEÇMELERİ YAPILDI

PİDE USTASI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU SEÇMELERİ YAPILDI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu Bafra Hizmet Merkezi ortaklaşa Bafra Pide Ustası yetiştirme kursu için seçmeler yapıldı.

A+A-

600 saatlik uygulamalı pide ustası yetiştirme eğitimine katılmaya hak kazanan asil ve yedek adaylar 09.10.2013 tarihinde gerçekleştirilen mülakatlar sonucu kesinleşti.

Yapılan Mülakat sonucunda 10 bayan ve 2 erkek olmak üzere toplam 12 kursiyer asil ve 6 kursiyer de yedek olarak seçildi.

 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar açıklamasında; "İŞ KUR, Bafra Halk eğitim merkezi ve Bafra Ticaret odası olarak düzenlediğimiz pide ustası yetiştirme kursunun seçmeleri yapıldı. Seçilen kursiyer arkadaşlarımız 1 Kasım 2013 tarihinde Turan Usta Pide salonunda eğitime başlayacaklardır.

Türkiye' de pide ustası  ihtiyacı çok yüksek. Bizi bile arayıp pide ustası isteyenler oluyor. Bizde bu konuda Dünyaya ve Türkiye ye marka olmuş Bafra Pidemizi tanıtmak için, ilçemizde kurs başlattık. Turan Ustaya da, bu kursta kursiyerleri yanına aldığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.