PİAZZADA DOLU DOLU RAMAZAN ETKİNLİĞİ

PİAZZA'DA DOLU DOLU RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Ramazan ayında Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geçmiş yıllardaki Ramazan eğlencelerine yer vererek izleyenleri büyülüyor.

A+A-

Hemen hemen her gün farklı programlarla ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan boyunca etkinliklerine devam edecek. Eski Ramazanları aratmayan etkinlikler genç yaşlı demeden herkesi eğlendirirken, meddah gösterilerinden semazenlere, ilahilerden aşuk maşuk gösterilerine kadar birçok etkinliğin yer aldığı programda tüm bunların yanı sıra sihirbaz gösterileri, ateşbaz ve sırık adam animasyonları da izleyenler tarafından büyük ilgi görmekte. “Nerede O Eski Ramazanlar Diyenler Piazza’ya” sloganıyla yola çıkarak her gün iftar vakti öncesi başlayan ve iftardan sonra da devam eden gösteriler eski Ramazanları aratmayacak nitelikte.
İftar saatinin geç vakitlere denk gelmesi nedeniyle alışveriş merkezi yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda Piazza, ziyaretçilerine saat 23.00’e kadar kapılarını açık tutuyor. Alışveriş merkezinin fast food katında gerçekleşen etkinlikleri genç yaşlı herkes ilgiyle izliyor. Alışveriş merkezinde yer alan yiyecek markalarının Ramazan ayına özel hazırlamış oldukları zengin menülerle iftarını açan ziyaretçiler, iftar öncesi ve sonrası keyifli programlarla keyifli anlar yaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.