Perçin;"Bafra'da 25 Mahalle 10 Gündür Susuz"

Perçin;"Bafra'da 25 Mahalle 10 Gündür Susuz"

Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra’nın ova mahallerinde (köylerinde ) yaklaşık 10 gündür su kesintisi yaşayan toplam 25 mahalle (köy ) sakinlerine Yetkililer artık kulak versin…

A+A-

Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin; İlçemiz de Kolay Beldesine yakın mahalle ve Emenli Mahallesinin olduğu bölgedeki mahalle sakinlerine Kurban Bayramın öncesi başlayan, sonuna kadar devam eden ve halen bazı mahallemizdeki vatandaşlarımızın  “ SUSUZ “ geçirmeye hiç kimsenin hakkı yok“ dedi.
Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, maalesef Kolay Beldesi mevkiindeki bütün ova mahallelerinde  ( köyünde ) ve Fener mahallesi başta olmak üzere Emenli Mahallesine yakın çevre mahallelerinde kurban bayramı öncesi başlayan su kesintileri Kurban Bayramı sonrası da sıcak yaz mevsimi olmasına rağmen devam ediyor.

Perçin, Mahalledeki vatandaşlarımızın Parti Teşkilatımıza hem telefon açarak, hem de bizzat gelerek su kesintileri hakkında şikâyetlerini bizlere bildirmişlerdir. Perçin, bu yaz sıcağında ve kurban bayramı boyunca susuz kalan Mahalle sakinleri zorluklar çekmeye devam ediyorlar.  Onlar sadece bu yaz ayında ve kurban bayramında susuz kalmaları konusunda yetkililerde bu sorunlarına kalıcı çözüm aramışlar. Ama yine de bu şikâyetlerine çare bulamamışlar. Gerçekten şu an suları kesik durumda olan mahalle sakinleri yaklaşık 10 gündür ne banyo yapabildiklerini, nede çamaşır ve bulaşıklarını doğru dürüst yıkayabildiklerini bizlere dile getirdiler. 
Perçin, yetkililer bu sıcak yaz mevsimin de su kesintileri yaşayan mahallere  (köylere) acil çözüm bulmaları gerekiyor, genellikle yazın sıkça yaşanan ve günlerce haftalarca ve aylarca su kesintisi sorunu yaşayan toplam ovadaki 25 mahalle ( köylü ) sakinlerine sularını vermeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.