Pekkan:Kendi sesimi sevmiyorum!

Pekkan:Kendi sesimi sevmiyorum!

Süperstar Ajda Pekkan, kendi sesini sevmediğini ve ön planda olmaktan nefret ettiğini söyledi.

A+A-

Süperstar Ajda Pekkan ile müziğin hitman'i Sinan Akçıl'ı buluşturan Uçankuş TV'nin sevilen programı “Süper Cumartesi”nin, bu cumartesi saat 22.30'da ekrana gelecek bölümüne, Hakan Altun konuk oldu. Romantik şarkıların sevilen sesi, Ajda Pekkan’ı görünce çok heyecanlandığını itiraf etti.

Hakan Altun’un sesini çok sevdiğini anlatan Ajda Pekkan, “Ben sadece vokalist olarak kalmak isterdim. Bir sesim vardı, doğru ama sonra kendimi geliştirdim. Hiçbir zaman ön planda olmak istedim. Ön planda olmaktan nefret ediyorum. Kendi sesimi dinlemeyi de sevmiyorum” dedi.

"DEPRESYONİK OLMASAM EV HANIMI OLURDUM"

Programda sık sık depresyona girdiğini de belirten Ajda Pekkan, “Depresyon demek ben demek. Pek belli olmuyor. Depresyonik bir havam yok. Zaten öyle olmasam sanatçı değil, ev hanımı olurdum. İş manyağıyım. Çalışarak depresyonu atlatıyorum” yorumunu yaptı.

"O ŞARKILARI YAZMAK KOLAY MI?"

Ajda Pekkan, partneri Sinan Akçıl’ın yazdığı şarkıları görünce şaşkınlık yaşadığını belirtti ve “O şarkıları yazmak kolay mı? O şarkı sözlerini nasıl yazabilir insan” diye konuştu.

"TARKAN’LA YEMEĞE ÇIKIYORUM"

Programda Sinan Akçıl’dan şarkı isteyen Ajda Pekkan, “Hemen albüme giriyorum. Sinan bana bir şarkı yaptı. Adı, ‘Bizi Seç’… Ama bir şarkı daha istiyorum” şeklinde konuştu. Sinan Akçıl da bunun üzerine “Yoksa ben yapmasam yine Tarkan yapar, ben yine ikinci klip olurum” cevabını verince Süperstar da “Elini çabuk tut, zaten Tarkan’la yemeğe çıkıyorum” diye konuştu.

"YAŞADIKLARIMI YAZIYORUM"

Genelde yaşadıklarını şarkı yaptığını söyleyen Sinan Akçıl ise “Mesela Ziynet Sali’ye verdiğim ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ şarkısını kız arkadaşım saçına fön çekerken yazmıştım. Genelde zaten yaşadıklarını yazıyorum. Sabaha karşı vuruyor. Uykudayken sistemi kapatmıyorum. Sabah uyanınca beste yaptığım oluyor” diye konuştu.

"EN GÜVENDİĞİM İNSAN SEVGİLİM"

Sanatçıların aşkı çok yoğun yaşadığına vurgu yapan Sinan Akçıl, şunları söyledi:
“Biz sanatçılar sevgililik hayatını da evli gibi yaşıyoruz. Yedi 24 beraberiz. Ruhunda bulduğun açıkları en güvendiğin insana vermek istiyorsun, onunla paylaşmak istiyorsun. Evli gibi yaşıyorsun.”

"AŞKTA GURUR AYRILIK GETİRİR"

“Telefonun Başında” şarkısı hala dillerde olan Hakan Altun, “Şarkıyı sevdalımla ayrılık döneminde yazdım. Kavgalıyız, o aramıyor, ben aramıyorum. Aşkta gururun hep ayrılık getirdiğini düşünüyorum. Sonra mevzu kişilik savaşına dönüşüyor. Telefonun başında beklerken bir mesaj geldi. Mesajı atan arkadaşım Ahmet’ti. Halı saha maçına beni çağırıyordu. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şarkıyı o ruh haliyle yazdım” dedi.

"ZOR UNUTUR, ZOR DA UNUTULURUM"

Aile hayatını sevdiğini belirten Hakan Altun, “Hiç evlenmedim ama niyetlendim. Çocuk istiyorum. O zaman arkadaşlarımı bile unutuyorum. Hayatımda ‘sevdalım’ dediğim biri varsa başkasına göz ucuyla bile bakmam. Onu aldatmam. Hayatımda biri yoksa çapkınımdır. Yaşadığım aşkları zor unuturum, zor da unutulurum” yorumunu yaptı.

"AŞKTA TOLERE EDİCİYİM^"

İş sırasında mükemmelliyetçi olduğunu dile getiren Hakan Altun, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İşimi yaparken çirkinleştiğim oluyor ama aşkta çok tolere ediciyim. İşte kendimden nefret ediyorum. Çünkü orası profesyonel bir hayat. Aksamaması gerek. Affedici değilim. Kendimi de işte çirkin hissediyorum“. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.