Pandemide Bafra Belediyesi

Pandemide Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi virüsün etkisini göstermeye başladığı ilk günlerden itibaren tedbirleri en üst seviyede tutarken diğer yandan da sosyal belediyeciliğin örneklerini hayata geçirdi.

A+A-

Küresel salgın haline gelen Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkamayan yaşlılardan kronik rahatsızlığı olanlara, işsiz kalanlardan esnafa, öğrencisinden sokak hayvanlarına kadar her kesim için seferber olan Bafra Belediyesi, bu zorlu süreçte halkın takdirini topladı.

pandemide-bafra-belediyesi1.jpg

Bafra Belediyesi, Başkan Hamit Kılıç talimatları ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda pandemi süresince bu güne kadar 2157 gıda yardım kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

pandemide-bafra-belediyesi2.jpg

Kovit-19 döneminde 240 kişiye kapıda hizmet çerçevesinde bebek bezi, bebek maması, süt yardımı yapıldı.

pandemide-bafra-belediyesi3.jpg

157 haneye 622 kişilik sıcak yemek yardımını evlerine servis ederek yerine getirdi. Aşevinde hazırlanarak yaşlı ve hastalarla birlikte, belirlenen hanelere ulaştırılan yemek yardımı devam ediyor.

pandemide-bafra-belediyesi4.jpgpandemide-bafra-belediyesi7.jpgpandemide-bafra-belediyesi6.jpgpandemide-bafra-belediyesi8.jpgpandemide-bafra-belediyesi9.jpgpandemide-bafra-belediyesi10.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.