Pakun, Dubai'de iş insanlarıyla bir araya geldi

Pakun, Dubai'de iş insanlarıyla bir araya geldi

Pandemi sürecinde de un ticaretinde hız kesmeyen Pakun Dubai’de müşterilerle bir araya geldi.

A+A-

Pandemi sürecinde de un ticaretinde hız kesmeyen Pakun Dubai’de müşterilerle bir araya geldi.

Türkiye pazarındaki başarısını dünya pazarlarina da taşıyan Pakun şirketinin Dış ticaret müdürü Oğuzcan Türk Birleşik Arap Emirlikleri'nde iş insanlarıyla bir araya gelerek pandemi sürecindeki un ticareti sürecini değerlendirdiler ve önümüzdeki surece dair görüşmeler yaptılar.

Dünya pazarı hakkında bilgi veren Oğuzcan Türk, "Buğday unu dünyanın dört bir yanında insanlar için en önemli temel gıda maddesi  ve Türkiye son 8 yıldır un ihracatinda dünya şampiyonu durumunda. Geçen yıl yaklaşık 4 milyon 750 bin ton un ihracati yapıldı ve ülke ekonomisine yaklaşık 1 milyar dolar  katkı sağlandı. Ülkemiz bu rakamla dünya küresel un ihracatının 3'te 1'ini tek başına başarmış oldu. En yakın takipçisi 1 milyon ton ile Mısır ülkesi.

GURURLUYUZ

Ülkemiz adına bu başarıya katkıda bulunduğumuz için gururluyuz. Bu başarıyı devam ettirebilmek için pazarları çok iyi tanımalı, un trendine ayak uydurmamız gerekiyor. Tüketiciye çağın gerektirdiği ürünleri sunmanız gerekiyor. Bu yüzden bu ziyaretlere önem veriyor ve gerçekleştiriyoruz. Buradan da Doğu Afrika'ya seyahat edeceğiz ve pazarı inceleyeceğiz." şeklinde konuştu.

pakun-dubaide-is-insanlariyla-bir-araya-geldi-2.jpgpakun-dubaide-is-insanlariyla-bir-araya-geldi-3.jpgpakun-dubaide-is-insanlariyla-bir-araya-geldi-4.jpgpakun-dubaide-is-insanlariyla-bir-araya-geldi-5.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.