PAK-UN Yönetiminden Kaymakam Ertürkmen’e ziyaret

PAK-UN Yönetiminden Kaymakam Ertürkmen’e ziyaret

PAK-UN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun ve Dış Ticaret Müdürü Oğuzcan Türk’ü Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen makamında kabul etti.

A+A-

Turgay Durgun ziyarette, “Piyasa da kalitemizle on plandayız. Özellikle pandemi döneminde 7/24 üretim yaparak tüketicilere karşı sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz dedi.

TÜM PAZARLARDA VARIZ

Durgun, “Sadece Bafra’daki fabrikamız da değil Tekirdağ’da bulunan fabrikamızda da aynı şekilde üretime devam ediyoruz. Ülkemizin guneydogu bölgesi hariç tüm pazarlarında varız. Her gün yeni teknolojiye ayak uydurarak hem sürekliliği hem de kaliteyi sağlıyoruz” dedi.

PAK-UN Yönetiminden Kaymakam Ertürkmen’e ziyaret

BAFRA’DA KAZANDIĞIMIZI BAFRA’DA HARCIYORUZ

Buğday ununun önemini de değinen Turgay Durgun, “45 ülkeye ihracat eden bir firmaya sahibiz, Bafra’mızı yurtdışında ve yurt içinde en şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Buradan kazandığımızı tekrar Bafra’mıza harcamak bizim için en büyük nimet ve biz var olduğumuz sürece hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

PAK-UN Yönetiminden Kaymakam Ertürkmen’e ziyaret

BAFRA’NIN ADINI 45 ÜLKEYE DUYURUYORUZ

Diş ticaret müdürü Oguzcan Türk ise,  Bafra’mızın adını bugün 45 ülkede duyuruyoruz. Orta Asya, doğu ve batı Afrika ve güney Amerika basta olmak üzere ihracatlarımız hızla devam etmekte. Kalitemiz bizim en büyük destekçimiz.  Özellikle pandemi döneminde durmadık, daha fazla mesai harcadık. Gıda sektörün de olmanın bilinciyle hareket ettik” dedi

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Pak-UN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun ve Dış Ticaret Müdürü Oğuzcan Türk’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

PAK-UN Yönetiminden Kaymakam Ertürkmen’e ziyaret

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.