Öztürk'ten Örnek Davranış

Öztürk'ten Örnek Davranış

Metro Holding ve Samsun Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Onursal Başkanı Öztürk'ün talimatıyla, şehit Aksu'nun Yakakent ilçesinde yaşayan ailesi için yeni bir ev yaptırıldığı belirtildi.

A+A-

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir yıl önce PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun Yakakent ilçesinde yaşayan ailesine, Samsunlu iş adamı Galip Öztürk tarafından yaptırılan evin teslim edildiği bildirildi.

Samsun Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ İletişim Direktörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Metro Holding ve Samsun Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Onursal Başkanı Öztürk'ün talimatıyla, şehit Aksu'nun Yakakent ilçesinde yaşayan ailesi için yeni bir ev yaptırıldığı belirtildi.

İlçeye 25 kilometre uzaklıktaki Mutaflı Mahallesi'nde yaşayan şehidin ailesi için ihtiyaçları göz önüne alınarak 155 metrekare iki katlı betonarme ev inşa edildiği aktarılan açıklamada, evin anahtarının Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır tarafından şehidin annesi Ünzile ve babası Dursun Aksu'ya teslim edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.