ÖZTÜRK MEMLEKETİ AYVACIK’TA

ÖZTÜRK MEMLEKETİ AYVACIK’TA

İş adamı Galip Öztürk, memleketi Samsun’un Ayvacık ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Memleketi olan Ayvacık'a bağlı Gülpınar köyünde inşa ettirilen ve yapımı tamamlanan camide öğle namazını kılan Galip Öztürk'e hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi. Gülpınar köyünde camii önünde düzenlenen merasime Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökce, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Efe Bilal, eski Ayvacık Belediye Başkanı Erkan Avcı, ses sanatçısı Hüseyin Şimşek ile mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapımı tamamlanan 600 kişilik camiyi gezen Galip Öztürk, ilgililerden bilgiler alırken yapılacak çalışmaları konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Ayvacıklı olarak kendi memleketine yatırım yapmaktan duyduğu hazzı ifade eden Galip Öztürk, "Bugüne kadar memleketimiz için en iyisini yapmaya gayret ettik. Ayvacık'a ve Ayvacıklılara hizmet etmekten gurur duyuyorum. Beni tüm içtenlikleri ile karşılayan ve bağırlarına basan hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl da ilçeye yaptığı yatırımlar dolayısı ile Galip Öztürk'e teşekkür etti. Kendisini görmeye gelen Mustafa Üstündağ YBO'nun Türkiye şampiyonu olan yıldız kızlar futbol takımının sporcuları ile bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gülpınar köyünde yaşayan akrabalarını da ziyaret eden Galip Öztürk'e kendi köylüleri başta olmak üzere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Yengesi Fatma Öztürk'ün evine giden Galip Öztürk bir süre kendisi ile sohbet ederek çocukluk anılarını anlattı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.