Özkök Servis Kurban Bayram mesajı

Özkök Servis Kurban Bayram mesajı

Özkök Servis İşletme Sahibi Mahmut Özkök Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

A+A-

Özkök Servis İşletme Sahibi Mahmut Özkök Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı.

Özkök yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. ''Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce Allah hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Bu hayırlı bayramda dualarımız yüce Allah’a, Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah. Şahsım adına milli ve dini duyguların yoğun olarak yaşandığı bu müstesna günlerin, iç huzurumuza, milli birlik ve beraberlik şuurunun daha kuvvetlenmesine, karşılıklı sevgi ve saygı bağlarının güçlenmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.

Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış necip bir medeniyetin temsilcileriyiz. İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramı’nın bütün gönüllerde, tüm hanelerde en iyi biçimde yaşanması temennisiyle, bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum'' dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.