Özel Öğrencilerden Bayan Belediye Başkanına Ziyaret

Özel Öğrencilerden Bayan Belediye Başkanına Ziyaret

Akdağ Günışığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’i makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Özel, kendileriyle tek tek ilgilenip, sohbet etti. Ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Nurhan Yapıcı Özel; “ Bugün çok değerli ve özel misafirlerimizle beraberiz. Onları ağırlamak, onlarla vakit geçirmek gerçekten mutluluk verici… Sosyal yaşamda, iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve çeşitli güçlüklerle karşılaşan engelli vatandaşlarımızın farkına varmamız, onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerek! Bugün, bu özel insanlar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bizleri ziyaret ettiler. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ve 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda hatırlayarak, sosyal medyadan birkaç paylaşım yaparak değil; yaşamın her alanında onların sorunlarına çözüm üretebilmek için uğraşmalı ve onları hayatın kenarında bırakmamalıyız. Onlar bizim en güzel emanetlerimiz. Hep birlikte emanetlerimize sahip çıkalım. Engelli olmak tercih değil, bir sonuç. Doğuştan olabileceği gibi sonradan kaza, hastalık vb. durumlarla da oluşabilir. Bu nedenle hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu gün ve haftaların, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ziyaretleri için değerli konuklarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda öğrenciler, kendi yaptıkları çalışmaları Başkan Özel’e hediye ettiler.

Ziyarete; Akdağ Günışığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ayşe Maden, rehabilitasyon merkezi öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bugün çok değerli ve özel misafirlerimizle beraberiz. Onları ağırlamak, onlarla vakit geçirmek gerçekten mutluluk verici… Bu özel insanları sadece önemli gün ve haftalarda hatırlayarak, sosyal medyadan birkaç paylaşım yaparak değil; yaşamın her alanında onların sorunlarına çözüm üretebilmek için uğraşmalı ve onları hayatın kenarında bırakmamalıyız. Bu güzel insanlar, bizim en güzel emanetlerimiz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.