Özel Medibafra Hastanesinden Bafra Hacınabi Spora İftar Yemeği

Özel Medibafra Hastanesinden Bafra Hacınabi Spora İftar Yemeği

Bafra Hacınabispor; 20.04.2022 Çarşamba günü oynayacağı zorlu Karasamsunspor play-out maçının hazırlıklarını hem sahada hem de saha dışında sürdürüyor.

A+A-

Bafra Hacınabispor; 20.04.2022 Çarşamba günü oynayacağı zorlu Karasamsunspor play-out maçının hazırlıklarını hem sahada hem de saha dışında sürdürüyor. 

Özel Medibafra Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Şafak AYGÜL takım oyuncuları ve teknik heyete zorlu maç öncesi Özel Medibafra Hastanesi bünyesinde eğitim programı oluşturdu.

Programda Beslenme ve Diyet Uzmanı Esra YILMAZ SEZGİN oyuncuların müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında sporcu beslenmelerine yönelik önemli detayları paylaşırken, Uzman Psikolog Ceren KAPUSUZ tarafından ise oyuncuların stres, öfke yönetimine ve spor psikolojisine yönelik paylaşımlarında bulunarak takım oyuncularına moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutacak zihinsel antrenman tamamlandı.

Bafra Hacınabispor Antrenörü Zekeriya KÖKLÜKAYA takım adına verilen desteklerden dolayı Özel Medibafra Hastanesi Yönetici ve Eğitmenlerine teşekkür ederek çiçek taktim etti.
Özel Medibafra Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Şafak AYGÜL Program sonunda da; takım oyuncuları ve teknik heyete ev sahipliği yaparak Özel Medibafra Hastanesi yemekhanesinde idari çalışanlarının da katılımıyla iftar yemeğinde buluştular.

 

ozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi.jpgozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-001.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-002.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-003.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-004.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-005.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-006.jpegozel-medibafra-hastanesinden-bafra-hacinabi-spor-a-zihinsel-antreman-ve-iftar-yemegi-007.jpeg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.