ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİ TIP BAYRAMINI KUTLADI

ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİ TIP BAYRAMINI KUTLADI

Özel Medi Bafra Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı Haftası dolayısı ile bir balo düzenledi.

A+A-


Özel MediBafra Hastanesi çalışanları adına bir konuşma yapan Yönetici Asistanı Neriman Kıran,’’Tüm Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutlayarak, Kutsal Mesleği görev kabul eden tüm doktorları tebrik etti.’’

Özel MediBafra Hastanesi Personeli tarafından hazırlanan sürpriz plaket Özel MediBafra Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr.İsmail Kadıoğlu’na Özel MediBafra Hastanesi Kurucu Yönetim kurulu Başkanı şu anda ise Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve İşletme Müdürü Dr.Şafak  Aygül tarafından takdim edildi.

Plaket töreninden sonra ise 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile düzenlenen baloda bir konuşma yapan Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Şafak Aygül, ’’İnsan ve insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp bayramınızı kutluyorum. İnsan yaşamına değer verme, asırlar boyu belirli bir felsefe içerisinde gelişmiş ve serpilmiştir. İnsan ve yaşam felsefesi, her zaman tıp gelişiminde temel nokta olmuştur. Böyle bir kutsal meslekte görev yapmaktan gurur duyan bir topluluğuz. 3.sünü gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliğimiz devam edecektir.’’dedi

Samsun Milletvekili Dr. Cemalettin Şimşek ise,’’ Vatandaşlara, yeterli ve zamanında sağlık hizmeti vermek Devletimizin en öncelikli görevlerindendir. Sağlık, yaşam için temel şart ve Anayasal bir hak olmakla birlikte sağlıklı bireyler de sağlıklı ve mutlu bir toplumun temelidir. Bilimin hızla ilerlediği çağımızda sağlık ve tıp alanında da her gün yeni gelişmeler kaydedilmektedir.Tıp alanında bu gelişmeler yaşanırken, vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev sağlık çalışanlarımıza düşmektedir.

Zor ama onurlu bir mesleği üstlenmiş olan sağlık çalışanlarımızın, gece gündüz her yerde ve her koşulda büyük özveriyle görev yaptıkları herkes tarafından bilinmektedir. Hastalanan insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumak için olağanüstü şartlarda çalışan sağlık personelimizin l ayık oldukları en iyi şartlarda ve ortamlarda sağlık hizmeti verme imkânına kavuşmaları, en büyük dileğimiz ve hedefimizdir. Tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İsmail Kadıoğlu ise,’’3. Geleneksel Tıp Balosuna katılan tüm personele, doktorlara ve ailelerine sonsuz teşekkür ederek.’’konuşmasını tamamladı.

Eğlenceye verilen arada pasta kesimi yapıldı. Muhteşem Pastayı ise Samsun Omtel Otelin Aşçıbaşısı Behçet Usta hazırlamıştı. Pastayı Özel MediBafra Hastanesi Doktorları ve Personeli alkışlar arasında kesti.

Konuşmadan ve pasta kesiminden sonra Piyanist- Solist Bülent Alver, Solist Hüseyin İbrahimoğlu’nun güzel müziği ve güzel sesi geceye damgasını vurdu.

Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Şafak Aygül, masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Baloda çalınan müzikler eşliğinde dans edildi, oyunlar oynandı halaylar çekildi.

Samsun Omtel Otel’in Müdürü Aydın Mutuk ve Personelinin baloda gösterdikleri yakınlık ve çalışmaları davetliler tarafından takdirle karşılandı.


Baloya Samsun Milletvekili Dt. Cemalettin Şimşek, Özel MediBafra Başhekimi Op. Dr.Kenan Kardeş, Doktorlar ve Özel MediBafra çalışanları eşleri ile birlikte katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.