ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİ BİLİM ŞENLİĞİNE SPONSOR OLDU

ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİ BİLİM ŞENLİĞİNE SPONSOR OLDU

ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİ EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDİYOR.

A+A-

 

Özel MediBafra Hastanesi Bafra İlçesinde hizmete girdiğinden bugüne kadar eğitime ve sosyal projeler kapsamında yapılan tüm etkinliklere sponsor olmaya devam ediyor.

Bu sponsorluklardan bugüne kadar Türkiye Şampiyonlukları, Türkiye Dereceleri okullar tarafından kazanılarak Bafra’nın ve Bölgenin gururu oldular.

Özel MediBafra Hastanesi şimdide Bafra Atatürk Ortaokulu tarafından 22 Mayıs Çarşamba Günü okulda düzenlenecek olan Bilim Şenliğine sponsor olarak eğitime desteğe devam ediyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Şafak Aygül,’’En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Özel MediBafra Hastanesi olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar sadece sağlık alanında değil, Bafra ve Bölgemizde yapılan tüm sosyal,kültürel,spor ve diğer konularda desteğimiz verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Bu desteğimiz sonucunda Türkiye Başarıları gelmeye başladı. İşte bu sonuçlar ise bizim çalışma azmimizi artırmaktadır. Bafra Atatürk Ortaokulunun talepleri üzerine ise 22 Mayıs Çarşamba Günü okulda yapılacak Bilim Şenliğine destekte bulunduk.’’dedi.

Bafra Atatürk Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmenleri,Proje Koordinatörleri Mehtap Yılmaz,Saliha Demir yaptıkları açıklamada,’’Okulumuz tarafından 22 Mayıs Çarşamba Günü Bilim Şenliği düzenliyoruz. 11.30-15.00 saatleri arasında öğrenciler canlı deney gösterisi yapacaklar. Bu deney Fizik ve Kimya Deneylerinden oluşacak. Canlı Deney sırasında 20 öğrenci görev alırken, ayrıca 40 öğrencide değişik konularda deney yapacaklar. Yaptığımız talep öğrenciler deneyleri yaparken önlük ve şapka bulunması gerekiyordu. Özel MediBafra  Hastanesi İşletme Müdürü Dr.Şafak Aygül’e konuyu açtığımızda Bilim Şenliğinde Hastanenin üzerine ne düşecekse yapmaya hazır olduklarını söylediler. Ve bu sözlerini yerlerine getirdiler. Bizler okulumuz idarecileri,öğretmenleri,öğrenciler ve aileleri adına Özel MediBafra Hastanesine teşekkür ederiz. Bir de Özel MediBafra Hastanesi Bilim Şenliğinde yapılacak tüm çalışmaların sponsoru olduğunu da belirttiler.’’diyerek teşekkür konuşması yaptı.

Konuşmalardan sonra ise öğrencilere deneyde kullanacakları önlük ve şapkalar teslim edildi.

Teslim töreninde ise Özel MedBafra Hastanesi Yönetici Asistanı Neriman Kıran’da hazır bulundu.

dscf7662.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.