Özel Medibafra ekibi piknikte buluştu

Özel Medibafra ekibi piknikte buluştu

Her yıl düzenlenen ve bu sene 7. gerçekleşen piknik oldukça neşeli başladı. Hastane personelinin piknikte düzenledikleri halat çekme yarışı, çuval yarışı ve sandalye kapma yarışı ise şenliğe ayrı bir heyecan kattı.

A+A-

Haber:Sebahattin Gürgür

Özel  Medibafra Hastanesi  7. Geleneksel Piknik Şöleni düzenledi.
Özel  Medibafra Hastanesi  7. Geleneksel Piknik Şöleni   19 Mayıs Mesire Piknik Alanında Yapıldı.
Her sene yapılan ve bu sene 7. gerçekleşen piknik oldukça neşeli başladı. Hastane personelinin piknikte düzenledikleri Tavla ve çuval yarışı ise şenliğe ayrı bir heyecan kattı.
Yarışmada birinci olan yarışmacılar çeyrek altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Hastane doktorları ise yapmış oldukları piknik ile yorgunluklarını attılar.
Özel medibafra hastanesi müdürü Şafak Aygül  Yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi "Özel Medibafra hastanesi olarak geleneksel hale çevirdiğimiz piknik şölenimizin bu yıl 7. yapmış bulunuyoruz. Burada hastane personelimizin moral ve motivasyonu bizler için önemlidir. Sizlerinde gördüğü gibi personelimizce yarışmalar düzenlendi. Dereceye girenlere ödüller verildi. İnşallah önümüz sene bu aktivitelerimizi daha geniş kapsamlı yapacağız" dedi.

ozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-001.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-002.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-003.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-004.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-005.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-006.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-007.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-008.jpegozel-medibafra-ekibi-piknikte-bulustu-009.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.