Özel Bafra Gençlik Kolejinde Cumhuriyet Kutlamaları

Özel Bafra Gençlik Kolejinde Cumhuriyet Kutlamaları

Özel Bafra Gençlik Koleji Öğretmen ve öğrencileri cumhuriyetin 94. yıl-dönümü kutlamalarına onurla gururla katılmanın heyecanını yaşadılar.

A+A-

 Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleşen programa katılan Özel Bafra Gençlik Koleji öğretmen ve öğrencileri, Cumhuriyet meydanında başlayan yürüyüşe Okul olarak öğretmen öğrencileri ile tam kadro katıldı.

Özel Bafra Gençlik Koleji Müdürü Soner Lokman; “ Okulumuz eğitimde yaşadığı ilk yılı olması münasebeti ile Cumhuriyet yürüyüşüne katılmak ayrı bir heyecan verdi. Bizlere bu vatanı kanları ile canları ile armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere “Şehitlere Saygı” yürüyüşünü yaptık. Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programını coşku ile izledik. Bu bayram okulumuz için çok anlamlıydı. Cumhuriyetimizin 94.yılı bizim ilk bayramımızdı.15 Temmuz Demokrasi meydanında yapılan program akabinde öğleden sonra okul bahçemizde öğrencilerimizin hazırladığı gösteriyi velilerimiz ile birlikte izledik. Daha sonra okulumuzda öğrencilerimiz tarafından açılan resim sergisini gezdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yaşasın cumhuriyet, yaşasın Gençlik ”dedi.

ozel-bafra-genclik-koleji-ogretmen-ve-ogrencileri-cumhuriyetin-94.yildonumu-kutlamalarina-onurla-gururla-katilmanin-heyecanini-yasadilar.2.jpegozel-bafra-genclik-koleji-ogretmen-ve-ogrencileri-cumhuriyetin-94.yildonumu-kutlamalarina-onurla-gururla-katilmanin-heyecanini-yasadilar.3.jpegozel-bafra-genclik-kolejinde-cumhuriyet-kutlamalari4.jpegozel-bafra-genclik-kolejinde-cumhuriyet-kutlamalari5.jpegozel-bafra-genclik-kolejinde-cumhuriyet-kutlamalari6.jpegozel-bafra-genclik-kolejinde-cumhuriyet-kutlamalari7.jpeg

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.