ÖZEL BAFRA GENÇLERİN KOLEJİ ORTAOKULU UZAYDA YOLCULUK YAPTI

ÖZEL BAFRA GENÇLERİN KOLEJİ ORTAOKULU UZAYDA YOLCULUK YAPTI

Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu 5.,6. ve 7. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri müfredatına paralel olarak Samsun Planetaryumun uzay, gezegenler ve yıldızlar sunumunu izledi.

A+A-

Özel Bafra Gençlerin Koleji Fen Bilimleri öğretmeni Mehtap Yılmaz; Samsun Planetaryum yetkililerini okulumuza davet ederek bir sunum yapmalarını istedik. Amacımız bilgiyi öğrencilerimize daha somut bir şekilde, görsel olarak aktarmaktı. Öğrenirken eğlenmeleri de ayrıca önemliydi. Öğrencilerimiz uzayda yolculuk yaptılar. Samsun Planetaryum yetkililerine teşekkür ediyorum, dedi. Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu müdürü Fehmi Erdal ; çocuklarımızı her alanda bilinçli,donanımlı yetiştirmeye devam ediyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Tüm çalışmalarımızı gençlerimizi hayata daha iyi hazırlamak üzere planlandık. Bu konuda büyük çaba sarf eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, dedi.

ozel-bafra-genclerin-koleji-ortaokulu-uzayda-yolculuk-yapti.jpegozel-bafra-genclerin-koleji-ortaokulu-uzayda-yolculuk-yapti-001.jpegozel-bafra-genclerin-koleji-ortaokulu-uzayda-yolculuk-yapti-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.