Özel Anlarınızın Adresi Ali Kale Turistik Tesisleri..

Özel Anlarınızın Adresi Ali Kale Turistik Tesisleri..

Bafra’nın elit mekanlarından biri olan Ali Kale Turistik Tesisleri Düğün Salonu unutulmaz anlarınıza ortak olmak için hizmet vermeye devam ediyor.

A+A-

Yemyeşil doğası ve tertemiz havası ile havuz başında özel günlerinizi unutulmaz kılan kır düğünü organizasyonlarınız Ali Kale Turistik Tesisleri’nde en kaliteli hizmeti ile evli çiftleri ve misafirleri ağırlamaya devam ediyor. İlkeli ve titiz çalışma anlayışıyla çiftlere bekledikleri gibi bir hizmet ve hayalini kurdukları gibi bir şölen sunarak unutulmayacak bir gün sunan tesiste, profesyonel ve güler yüzlü ekip ile çalışılıyor. Tesisin 1000 kişi kapasiteli kır bahçesinde gönül rahatlığıyla organizasyonlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz

ali-kale-turistik-tesileri1.jpg

Ali Kale Turistik Tesisler Düğün salonu bünyesinde gerçekleştireceğiniz davetlerinize özel organizasyon sorumlusu hizmeti bulunuyor. Organizasyon sorumlusu ile birlikte tüm davetinizi başından sonuna kadar her ayrıntısı ile planlayabiliyorsunuz. Oturma düzeninden dekorasyon ayrıntılarından gecenin finaline kadar her detay hakkında organizasyon sorumlusundan danışmanlık hizmeti alabiliyorsunuz. Konsept organizasyon türlerinde kendini kanıtlamış profesyonel ekibi sayesinde dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışarak ekstra masrafa girmekten kurtulabiliyorsunuz. 

ali-kale-turistik-tesileri-2.jpg

Hayalinizdeki düğün gerçekleşirken, anılarınız Ali Kale Turistik Tesislerinde baş tacı olsun.

Ali Kale Turistik Tesisleri, Ali Kale Caddesinde…

ali-kale-turistik-tesileri.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.