Özdemir nikah kıydı Edis Şahit oldu

Özdemir nikah kıydı Edis Şahit oldu

Havzanın önde gelen alilerinden Ilıca Pazarı işletmesi sahibi  Kurt ailesinin genç üyesi Ahmet Sefa ve Hilal Kurt nikahını Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıyarken genç çiftin şahitliğini Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yaptı.

A+A-

Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah merasimi ile Selahattin Kurt’un oğlu Ahmet Sefa Kurt hayatını Hilal Yıldız ile birleştirdi.

Genç çiftin nikahını Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıyarken nikah şahitliklerini ise Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile Eyüp Gündoğdu yaptılar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Allah birlikteliğinizi bir ömür boyu daim eylesin. Cenabı Mevla’m sizlere ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin.”  Dedi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’te genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

Genç çifte nikah cüzdanlarını ise Havza Belediye Başkanı Özdemir ve Vezirköprü Belediye Başkanı Edis birlikte verdiler.

Aile adına konuşan Veli Kurt ise her iki belediye başkanı ve tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek; “Ailemiz adına bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Nikah merasimine Belediye Başkanları Özdemir ve Edis ile bir çok davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.