Özdemir ; “Milletimiz için tarihi bir dönüm noktası"

Özdemir ; “Milletimiz için tarihi bir dönüm noktası"

Havza Belediye Başkanı Özdemir ; “Milletimiz için tarihi bir dönüm noktası. “dedi.

A+A-

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlediği toplantıda açıkladığı doğalgaz müjdesi üzerine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapmış olduğu açıklamada  ; “Milletimiz için tarihi bir dönüm noktası. “dedi.

Açıklamayı Konak Dinlenme Tesislerinde televizyondan vatandaşlar ile birlikte takip eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz’de doğal gaz rezervi bulunması açıklamasının ardından hayır temennisinde açıklamada bulundular

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde hızla yürüdüğümüz güçlü ve tam bağımsız Türkiye yolunda bugün büyük bir adıma şahitlik ettik. Milletimiz için tarihi bir dönüm noktası. Türkiye enerji giderlerini ortadan kaldırdığı zaman çok daha büyük bir hızla büyüyecek. Milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emek harcayan herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise bulunan doğalgaz ile Türkiye’nin hedeflerine daha hızlı ulaşacağını belirterek; “Hedef 2023. Bu hedef ulaşmak için elimiz daha güçlü. Dışa bağımlılığı olmayan bir Türkiye Dünya artık oyun kurucu pozisyonunu daha da güçlendirdi. Ülkemize hayırlı olsun.”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.