Özbalcı;Çanakkale geçilmez

Özbalcı;Çanakkale geçilmez

Başkan Özbalcı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

A+A-

Çanakkale Zaferi’nin tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu belirten Başkan Özbalcı mesajında şu ifadeler yer verdi.

“Tarihi şan ve şerefle dolu Yüce Türk Milleti’nin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin bir yıl dönümünü daha kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi; Türk Milleti’nin hiçbir dönemde esareti asla kabul etmeyeceğini, şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bayrak sevgisinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirdiği bir gündür.

İmkânsızlıklar içerisinde inançla ve imanla mücadele eden ecdadımızın yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.

Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve şanlı bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Türk Milleti’nin şanlı zaferinin 102. yıl dönümünde vatanı, milleti ve bayrağı için gözlerini kırpmadan canla başla mücadele eden Çanakkale şehitlerimizi ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.