‘’OZAN KÖYÜ OLARAK  BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN’’

‘’OZAN KÖYÜ OLARAK BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN’’

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’e bağlı İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği İstanbul Kemerburgaz Belgrad Ormanı Bağcılar 4 Nolu piknik ve mesire alanında piknik şöleni düzenledi.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’e bağlı İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği 4. Geleneksel Piknik şöleni ile birlikte  bir etkinliğe daha imza attılar.

Piknik şöleni için İstanbul Kemerburgaz  Belgrad Ormanı Bağcılar 4 Nolu piknik ve mesire alanına gelen Ozan Köyü sakinleri , Samsunlular ve Bafralılar ilk başta hasret giderdiler daha sonra sabahın erken vakitlerinde semaverlerini yakarak, çaylarını demleyerek kahvaltılarını  yaptılar.
Sabah kahvaltısının ardından ise piknik programı çocuk oyunları programı ve yarışmalarla  başladı.

Öğleden sonra ise program İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’e bağlı İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği Başkanı Raşit Önder  açılış konuşması yaptı.

Başkan Önder  Bafra İlçesi doğdukları baba ocakları Ozan Köyünde yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgileri verdikten sonra derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktardı.
Başkan Önder ayrıca konuşmasında,’’ İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği olarak Kemerburgaz  Belgrad Ormanı Bağcılar 4 Nolu piknik ve mesire alanında piknik şölenimize katılımınızdan dolayı hepinize yönetimim adına teşekkürlerimi sunmak isterim.
Bu şölenimizde tüm hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyduk.

İSTANBUL BAFRA OZAN KÖYÜ  DERNEĞİ olarak bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz piknik etkinliğimize katılımlarından dolayı; SAMKON Onursal Başkanı , ASTAŞ HOLDİNG Sayın Kaya AŞÇI’ya, Heyces Tesktil Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ahmet KOCABAŞ , İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu ( BADEF )Genel Başkanı Sayın Mustafa HACIOĞLU’na, Ozan Köyü Muhtarımız Kudret Demir’e, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun’a, İstanbul  Bafra Kalaycılı Köyü Derneği Başkanı Ayhan ÇAKIR’a ve Başkan Yardımcısı Cihan KURTBAY’a, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı Necati Karagöze , İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen’e, İstanbul Bafra Kolay Köyü Derneği Başkanı  Mahmut CANPOLAT’a ve Zafer CANPOLAT’a, İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim METE’ye ve Başkan Yardımcısı Mehmet AŞÇI’ya, İstanbul Esenyurt Bafralılar Dernek Başkanı Ramazan Durmuş’a, İş İnsanlarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Dernek üyelerimize ve değerli Samsunlulara ve Bafralılara teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.’’dedi.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı birlik ve beraberlikle dolu mesajlar vererek İstanbul Bafra Ozan Köyü  Derneği Başkanı Raşit Önder  ve yönetimini tebrik ettiler.
Piyanist Şantörün müzik resitali ise piknik şölenine katılan davetlilere hoca vakit geçirdi.
Piyanist Şantörün harika müziği ile oyun havalarının oynanması ve horonların tepilmesinin ardından halat çekme, çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Program çekilişle sona erdi.
 

img-8006.JPGimg-8004.JPGimg-8002.JPGimg-7981.JPGimg-7982.JPGimg-7984.JPGimg-7990.JPGimg-7992.JPGimg-7993.JPGimg-7997.JPGimg-7885.JPGimg-7913.JPGimg-7870.JPGimg-7896.JPGimg-7903.JPGimg-7906.JPGimg-7924.JPGimg-7959.JPGimg-7817.JPGimg-7997.JPG

BAFRA OZAN KÖYÜ DERNEĞİ  4. GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİNDE  BAFRALILAR BULU

BAFRA OZAN KÖYÜ DERNEĞİ 4. GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİNDE BAFRALILAR BULU

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’e bağlı İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği İstanbul Kemerburgaz Belgrad Ormanı Bağcılar 4 Nolu piknik ve mesire alanında piknik şöleni düzenledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.