ÖZALP’TAN DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ

ÖZALP’TAN DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ

Türk siyasetinin bir dönemine yaptığı hizmetlerle damga vuran eski Orman ve Ulaştırma Bakanı Hüseyin Özalp(90), İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a iadeyi ziyarette bulundu.

A+A-

Siyasetin usta isimlerinden, eski Adalet ve Doğru Yol Partisi Samsun Milletvekili Hüseyin Özalp, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Demirtaş eski Bakan Hüseyin Özalp’ı Gazi Hizmet Binası önünde karşıladı. Başkanlık makamında samimi ve sıcak bir ortamda süren ziyarette, Başkan Demirtaş belediye çalışmaları hakkında Hüseyin Özalp’a bilgiler verdi. Belediyeciliğin çok zor ve meşakkatli bir iş olduğunu dile getiren Bakan Özalp, "Göreve geldiğiniz 4.5 yıl süre içerisinde çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Sizi bu hizmetlerinizden ötürü ayrıca takdir ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Milletvekilliği ve bakanlığı döneminde Samsun’a OMÜ ve Samsun Limanı gibi şehre değer katacak hizmetlere yoğun çaba harcadığını ifade eden Hüseyin Özalp, Başkan Necattin Demirtaş'ın 'ağabey' kimliğiyle her zaman yanında olacağını, elinden gelen desteği de hiçbir zaman esirgemeyeceğini kaydetti.
Ziyaret, makam koltuğuna geçen eski Bakan Hüseyin Özalp ile günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.