Oyuncu Haluk Piyes rolü için 13 kilo verdi

Oyuncu Haluk Piyes rolü için 13 kilo verdi

Haluk Piyes, yapımcılığını üstlendiği “Kanımdaki Barut” filminden sonra ikinci filmi “Ateş” ile seyirci karşısına çıkıyor. Oyuncu Haluk Piyes, rolü için 13 kilo verdi.

A+A-

İki yakın arkadaşın geçmişlerindeki bir hatanın bedelini sevdikleriyle ödemek zorunda kalmalarını ve mücadelelerini beyaz perdeye aktaran Piyes, “Ateş” isimli filminin çekimlerini tamamladı. Film 15 Nisan’da vizyona giriyor.
Haluk Piyes’in başrolünü, yönetmenliği ve yapımcılığını üstlendiği “Ateş” filminde, Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu, Meltem Miraloğlu, Sacide Taşaner, Selahattin Taşdöğen, Muhammed Cangören, Özay Fecht, Hakan Eksen, Tamer Yiğit gibi başarılı oyuncular rol aldı.
“Ateş” filminin çekimleri bir yıllık hazırlık süresi sonrasında 3 haftada tamamlandı. Çekimler için İstanbul’un Cihangir, Tophane, Karaköy, Beyoğlu, Galata ve Tarlabaşı semtlerindeki birçok mekân kullanıldı. Filmin müzikleri ise Almanya’da yapıldı.
Mahallenin asi delikanlısını canlandıran Haluk Piyes, karakteri için 13 kilo verdi. Eren Hacısalihoğlu ise aksiyon sahneleri için özel spor hocasıyla çalıştı.
Haluk Piyes; “Ateş, hepimizin hayat savaşı içerisinde geri plana attığımız değerlerden yola çıkarak, eksikliğini hissettiğimiz noktada devreye giren iç sesimiz olacak. Görmezden geldiğimiz gerçekleri açığa çıkararak, kültürel erozyonla birlikte kaybettiğimiz değerlerimizin uğrunda aslında canımızı verebileceğimiz gerçeğini bize hatırlatacak. Filmde dünü ve bugünü buluşturmaya çalıştım. Yoğun bir ön hazırlık döneminden sonra 3 hafta 3 gün süren çekimlerde oyuncularım ve teknik ekibim ile yoğun bir şekilde geceli gündüzlü çalıştık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.