OYADER'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

OYADER'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Samsun`un Bafra İlçesinde, Otizmle Yaşayan Aileler Derneği ( OYADER) Başkanı Mahmut Özkök, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Dernek Amaçlarından, projelerinden ve faaliyet alanlarının konuşulduğu ziyarette OYADER başkanı Mahmut Özkök ; “ Bafra’daki otizmli aileleri bir çatı altında toplamak. Tüm ailelerimizi birbirleriyle kaynaştırmak. Özel çocuklarımızı sosyalleştirmek ve bunu bir vizyon çerçevesinde yapmak. Özel çocuklarımızın yetkinliklerine göre,  yetkin olduğu dallarda başarılarını sağlamak. Ara eleman, eleman, belki bir idareci belki büyük bir yazar ya da vizyonlu bir girişimci (görünmeyene inanmak)Tüm özel çocuklarımızın hayatlarını devam ettirebilecek ve sosyalleşebilecek özel projelerimiz olacak. Ailelerin ben olmasam ne olur kaygısını gidermek.  Toplumda sosyalleşmesini sağlamak. Özel çocuklarımızdan kaynaklı ailelerin toplumdan soyutlanmasını önlemek. Ailelerin ve özel çocuklarında bu toplumda yerinin ve öneminin olduğunu deklare etmek. En önemlisi özel olmak, bizlerin isteği ile değil, Allah’ın bir lütfu ile olduğunu bildirmek. Ortak paydamız olan özel çocuklarımızın olması gereken her türlü kulvarda aktivasyonunu sağlamak ve yaşatmak’’ dedi.

BAŞKAN ZİHNİŞAHİN HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise; “ ilçeye böyle bir merkez kazandırılmasından duyduğu mutluluğunu belirtti. Sizleri yaptığınız bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. Yaşadığınız zorlukları hizmetsek de tahmin ediyorum. Ben şahsım ve Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağımızdan emin olabilirsiniz”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.