OVA PİLİÇ ET MARKET SAHİBİ HÜSEYİN TORUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

OVA PİLİÇ ET MARKET SAHİBİ HÜSEYİN TORUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ova piliç et market sahibi Hüseyin Torun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını yaşamanın, gurur ve heyecanını içerisinde olduklarında belirten Hüseyin Torun: “Cumhuriyet insanımıza, milletimize yepyeni aydınlık bir dünyanın kapılarını açmış, çağdaş bir medeniyet haline gelmemizde en büyük kilometre taşı olmuştur.

Aradan geçen 100yıla baktığımızda, her alanda bağımsızlığı ilke edinmiş Cumhuriyetimizin; demokrasi, insan hakları, bilim, eğitim, sağlık ve ulaştırma başta olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat ettiğini görürüz.Bugün Türkiye Cumhuriyeti, her alanda dev atılımlar içerisinde olan, bölgesindeki tüm olumsuz gelişmelere karşın siyasi ve ekonomik açıdan yakalanan istikrarla, birlik ve bütünlük içerisinde geleceğe güvenle ilerliyor. Önümüzde uzun ve aydınlık bir yol var.

Evrensel ilkeleri benimseyip, çağdaş dünyadaki yerimizi sağlamlaştırarak, Gazi’nin gösterdiği hedefe ulaşma kararlılığındayız.Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.