OTELCİLERİN 'FUHUŞ' RAHATSIZLIĞI

OTELCİLERİN 'FUHUŞ' RAHATSIZLIĞI

Samsun'da 25 yıl Otelciler Odası Başkanlığı görevinden bulunan esi başkan Aydın Sönmez, fuhuştan dert yanıp hükümetin biran önce çözüm bulmasını istedi.

A+A-

Eski Samsun Otelciler Odası Başkanı Aydın Sönmez, AK Parti Hükümeti'nin başarılı çalışmalarından bir tanesinin kapalı alanlarda sigara ve nargile içilmesini yasaklamak olduğunu belirtti. Sağlık Bakanlığı'nı bu konudaki çalışmalarını takdirle karşıladığını hatırlatan Sönmez, aynı titizliğin fuhuş içinde gösterilmesini istedi. Samsun'da daha önce 25 yıl Otelciler Odası Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Aydın sönmez, fuhuş yapak için otellere gelenlerden dert yandı. Hükümetin fuhuşla mücadelede yeni bir çalışma yapmasını isteyen Aydın Sönmez, "Özellikle bazı üniversite öğrencileri otellerde fuhuş yapıyor. Fuhşa izin verilmeyen otellere gelen erkek müşteriler yanlarında getirdikleri bayanları kız kardeşleri olarak tanıtıyorlar. Kimliklerinde soyadlarının farklı olduğunu kendilerine sorunca da evli olduğunu ileri sürüyorlar. Ancak, anne-baba adlarının farklı olduğundan kardeş olmadığını anlıyoruz. Bu tür kişilerin otelde kalmasına izin vermiyoruz. Ancak, talep o katar çok ki biz de bıktık. Bu olaya bir yasaklama ve ceza getirilmesini istiyoruz" dedi.
Aydın Sönmez, sigara içmeyenlerin otelinde kalmaları halinde onlara yüzde 20 fiyat indirimi yaptığını hatırlattı. Sönmez, sigara içmeyenlere yüzde 20 indirim tabelasını da ötelinin resepsiyonuna asması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.