Otantik Çadırı Tırtıl Bastı

Otantik Çadırı Tırtıl Bastı

Yeşil ve ağaçlık alanlardan vazgeçmeyen Beyaz Amerikan kelebeği bu kez kuş cennetinde bulunan otantik çadırı bastı.Vatandaşlar ise kaçtı.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Yörükler bölgesine kurulan “Otantik çadır” gidenleri şok etti. Kurban bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar biraz temiz hava almak için gittikleri kuş cennetinde karşılaştıkları manzara karşısında şok oldular.

Tatili gezerek değerlendirmek isteyen vatandaşlar Kuş cenneti bölgesine Büyükşehir tarafından kurulan Otantik Çadırda bir kahve ve yemek için mola verdiler. Otantik çadıra oturmaları ile gördükleri manzara ise maalesef iştah açıcı değildi. Çadırı halk dilinde “Tırtıl” günümüzde ise Amerikan kelebeği diye adlandırılan kurt basmıştı. Oturmanın imkansız olduğunu belirten İsmail B. “Nezih bir ortamda köy havası ile bir yemek yemek istedik. Lakin çadırın her yerinde tırtıl istila etmişti. Bize yağlı- yanıç getirecek bayanlar ellerinde süpürge tırtıl süpürüyorlardı. Bu kadar güzel bir yerde böyle bir manzara beni ve misafirlerimi şok etti. Yaklaşık 10 dakika kalabildik gelen herkez oturmadan geri gitti.Yetkililerin bir an önce buraya ilaçlama yapmalarını istiyoruz.”

samsun-buyuksehir-belediye-otontik-cadirini-tirtil-basti-4.jpgsamsun-buyuksehir-belediye-otontik-cadirini-tirtil-basti-5.jpgsamsun-buyuksehir-belediye-otontik-cadirini-tirtil-basti-54.jpgsamsun-buyuksehir-belediye-otontik-cadirini-tirtil-basti1.jpgsamsun-buyuksehir-belediye-otontik-cadirini-tirtil-basti11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.