OSMANLISPOR MERSİN'DEN MUTLU DÖNÜYOR

OSMANLISPOR MERSİN'DEN MUTLU DÖNÜYOR

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 4-0 mağlup eden Osmanlıspor'da yüzler gülüyor.

A+A-

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, maç sonrası yaptığı açıklamada, Mersin deplasmanında kazanılan üç puanın kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu söyledi.
30 dakikalık bir konsantrasyon bozukluğunun, rakibin o dakikalardaki üstünlüğünü ortaya çıkarmasına fırsat verdiğini kaydeden Akçay, "Ancak gol bölgesine gerek yerden gerekse havadan fazla oyuncu sokmamamız, bir süre sonra dengeyi sağlamamıza neden oldu. Ndiaye'nin üçüncü bölgede gol araması kreatif eylemlere, baskı ve presin kırılmasına ve bizi rakibin arkasına taşımaya yaradı. Deplasmanda alınan üç puan çok iyi. Geçen hafta biz de mağlup olmuştuk, bu hafta telafisini yaptık. Özgüvenli ve iyi bir takım olgusu oluşturduk, bunu çalışmalarla sahaya biraz daha yansıtabilirsek daha iyi olacak" dedi.
Webo'nun takıma katılmasıyla deplasmandaki oyun tarzlarında değişiklik olduğunu belirten Akçay, "Webo bizi biraz daha fazla paslı oynamaya yöneltti. Serdar'la oynarken kontra atak ve direkt oyun stilini kullanıyorduk. Webo'nun gelmesiyle bunu biraz daha değiştireceğiz" diye konuştu.
Futbolun hatalar oyunu olduğuna dikkat çeken Akçay, "Biz de geçen hafta iki oyuncumuzun peş peşe yapmış olduğu hatalardan dolayı mağlup olduk. Bu galibiyeti Nurullah'a yıkmak doğru olmaz. Onun hatasıyla galibiyete ulaştık demek çok etik olmaz. Biz o hatayı iyi değerlendirdik. Hatalar bütün takıma, kapı gerisindeki herkese aittir buna yönetim ve başkan da dahildir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.