Osmanlıspor, Bayramlaşmanın Ardından Taktik Çalıştı

Osmanlıspor, Bayramlaşmanın Ardından Taktik Çalıştı

Osmanlıspor, Bayramlaşmanın Ardından Taktik Çalıştı

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Cumartesi günü Trabzonspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor, kulüpte yapılan bayramlaşma töreninin ardından Trabzonspor maçının hazırlıklarına geçti.
Ligin 6. haftasında Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor, kupa maçının ardından bir gün izin yaptı ve bayramın 1. günü çalışmalara yeniden başladı. Batıkent Tesisleri’nde; Sportif Direktör Jurgen Röber, Genel Menajer Ender Yurtgüven ve Kulüp Müdürü Mehmet Davarcı’nın hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli birbirlerine bayram tebriğinde bulundu.
Bayramlaşmanın ardından tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetiminde antrenmana çıkan oyuncular, çalışmalara ısınma ve koordinasyona yönelik hareketlerle başladı. Daha sonra pas çalışması yapan mor-sarılı ekip, taktik ağırlıklı çift kale maç ve ardından çeşitli gol organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı. Çalışmalara tedavisi devam eden Aminu Umar katılmazken Lukasz Szukala ve Bilal Aziz Özer takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.
Başkent ekibi bugün basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.