Osman Tosuner, Bafra Bugün Tarım Da Ve Hayvancılıkta İyi Bir Konumdadır’’

Osman Tosuner, Bafra Bugün Tarım Da Ve Hayvancılıkta İyi Bir Konumdadır’’

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen gerçekleştirdiği Et Üretim Çiftliği ziyaretinde “ Hem et hem süt olarak Bafra gerçekten güzel bir coğrafyaya sahip. Ben bu yılında bereketli olmasını diliyorum ”dedi

A+A-

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Ziraat Odası Meclis Başkanı Mecit Aytekve beraberindeki heyet  BafraGüldoğan Et Üretim Çiftliği sahibi ve Samsun Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Erdal Doğan'ın işletmesini ziyaret ederek hayvan üreticiliği ile alakalı fikir alışverişinde bulundu.

osman-tosuner-bafra-bugun-tarim-da-ve-hayvancilikta-iyi-bir-konumdadir.JPG

Bafra İlçesine bağlı Tepecik Mahallesinde bulunan Et Üretim Çiftliği ziyaretinde konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen “ Geçen hafta da bir çiftliğimizi ziyaret ettik. Malum yaklaşan Kurban bayramı ile alakalı çiftliklerimizi gezerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yapılacak  bir toplantıda hem kesim fiyatını belirleyeceğiz, hem de bu konuları konuşacağız. Hem et hem süt olarak Bafra gerçekten güzel bir coğrafyaya sahip. Ben bu yılında bereketli olmasını diliyorum.”dedi.

Et Üretim Çiftliği sahibi ve Samsun Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Erdal Doğan ise çiftliğimizi ziyaretinden dolayı gelen heyete teşekkür ediyorum. Bizi ziyadesiyle memnun ettiler. Sayın Kaymakamımızın ifade ettiği gibi bilinçli bir üretim yaparsak hem ilçemize hem de bölgemize katkı sağlayacağımızı düşünüyorum ”dedi.

osman-tosuner-bafra-bugun-tarim-da-ve-hayvancilikta-iyi-bir-konumdadir-001.JPG

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, “Ben kavun arazisinde de ifade etmiştim. Tarıma önem veren bir kaymakamımız var. Önce kavun hasadını ardından da bu çiftliği ziyaret ettik. Bafra bugün tarım da ve hayvancılıkta iyi bir konumda gözüküyor. Bütün çiftçi ve üreticileri tek tek geziyoruz. Bafra’yı tarım ve hayvancılıkta nereye taşıyabiliriz. Bunu görüyoruz. Bunun dosyasını hazırlıyoruz. İnşallah Bafra’mız için hayırlı olur .”diyerek sözlerini tamamladı.

osman-tosuner-bafra-bugun-tarim-da-ve-hayvancilikta-iyi-bir-konumdadir-002.JPG

Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun bugün ikinci ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Yaklaşan Kurban vesilesi ile bu tür işletmeleri ziyaret ediyoruz. Bu işletmelerde kesim yapacakları konusunda da bilgilendirme yapıyoruz. Burada kesim yaparken de hayvanların refahını göz önünde bulundurularak kesim yapmaları İslami ve hijyenik kurallara göre kesim yapmaları gerekiyor. Bu konularda da işletme sahiplerini uyarıyoruz. İnşallah Kurban Bayramı da herkes için hayırlı olur.”dedi.

osman-tosuner-bafra-bugun-tarim-da-ve-hayvancilikta-iyi-bir-konumdadir-004.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.