Osman Tosuner : 5 Yılı Değerlendirdi

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetecilerle Bafra Öğretmen evinde kahvaltı programında buluştu geçirdiği 5 yılı değerlendirdi.

A+A-

Tosuner; Tarımda birlik ve beraberliği, huzuru ve sakinliği birleştirmek amacı ile 5 yıl önce bu göreve talip olduk, dedi.  Delegelerin desteğiyle 5 yıldır bu görevi yürüttüğünü de söyleyen Başkan Tosuner, 5 yılda neler yaptık, göreve geldiğimizden bu yana oda da ne gibi değişiklikler yaptık bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

SEÇİMDE SÖZ VERDİĞİMİZ TOPRAK TAHLİL LABORATUVARINI KURDUK

Tosuner, Göreve geldiğimiz ilk yıl, Bafra’nın toprağının kaliteli olduğunu söyledik ve göreve geldiğimiz ilk yıl toprak tahlil laboratuvarını kuracağımı söyledim ve kurduk. Bafra çeltikte gözde bir ova olduğu için oda olarak ekimlere ve hasatlara başladık. 5 yıl içerisinde 5 sefer Ekim, 4 sefer hasat yaptık.

FUARLARA ÖNEM VERDİK

Geçen 5 yıl içerisinde, Bursa, Çanakkale, Antalya Fuarlarına katıldık, genç çiftçilere seminerler düzenledik.  Genç çiftçilere küçük ve büyük baş hayvanlarda destekler yaptık.  Kırsalda yaşayan ailelerimize destekleri ücretsiz tanıttık.  Haftada 5 gün tarımın yapıldığı yerleri ziyaret ettik.  Bafra’nın Tarımda var olduğunu siz gazetecilerin sayesinde Türkiye’ye ispatladık.

5 YILDA ELBETTE BİZİMDE HATALARIMIZ OLDU

5 Yılda kendilerinin de çeşitli hatalar yaptığının da altını çizen Osman Tosuner sözlerine şu şekilde son verdi, Odamızı tamamen tarımla uğraşan arkadaşlarla oluşturmak içerisindeyiz. Allah’ın izniyle bu 4 seneyi böyle geçirdik. 5. Senenin içerisindeyiz inşallah Bafra’mızı tarımda ait olduğu yere sizlerin de desteği ile getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.