OSMAN TOPALOĞLU İMG MEDYA ÖDÜLÜNÜ ALDI

OSMAN TOPALOĞLU İMG MEDYA ÖDÜLÜNÜ ALDI

Samsun İnternet Medya Grubu tarafından yılın proje ödülüne layık görülen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ödülünü İMG üyelerinden aldı.

A+A-

MAKAMINDA VERİLDİ.

Belediye başkanlığını yaptığı 19 Mayıs ilçesinde sponsor firma bularak ilçeye doğalgazı getirmeyi başaran, 2017 yılında İnternet Medya Grubu (İMG) tarafından yılın proje ödülüne layık görülen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na ödülü makamında verildi. Ödül gecesine şehir dışında bulunması nedeniyle katılamayan Topaloğlu kendisini bu ödüle layık gören İnternet Medya Grubu'na teşekkür etti.

92. SIRAYA GELDİK.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada;” Bizim görevimiz vatandaşa hizmet etmek. Bu hizmetlerimizi kamuoyuna duyuran ise medyadır. Doğalgaz projemiz ilçemiz adına ciddi bir kazanç olmuştur. Türkiye'de 93. sırada bulunan 19 Mayıs ilçesi bu hamlesiyle 92. sıraya gelerek ciddi başarıya imza atmıştır. Birçok önemli proje ilçemiz de yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Bu anlam da gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.