Osman Öztekin şov büyük parkta

Osman Öztekin şov büyük parkta

Karadeniz sanatçılarından fantezi ve Türk halk müziğinin güçlü sesi Osman Öztekin büyük parkta sahne alıyor.

A+A-

Haber;Sebahattin Gürgür

Bir ulusal TV’ de Osman Öztekin şov adı altında program yapan sanatçı daha önce Bafra’da yerel Televizyonlarda ve halka açık yerlerde halk konserleri verdi. Sanatçı Bafra’nın yabancısı olmadığını Bafra halkını çok iyi tanıdığını kendisine program yapma teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

 

Sanatçı Osman Öztekin üç gündür büyük parkta müzik programı yapıyor, söylediği güncel türkülerin haricinde kendi şarkılarını da söylüyor. Sanatçıya büyük parkta oldukça yoğun ilgi var sanatçı kısa süreliğine program anlaşması yapmasına rağmen anlaşabilirse ramazan sonuna kadar uzatabilecek.

 

Osman Öztekin Şov’un Bafra büyük parkta olması halk tarafından da memnuniyetle karşılanıyor halkın büyük bir kısmı büyük parka yönelmesinden işletme sahibi memnun kalıyor.

 

Sanatçı üç gündür program yaptığını son iki gündür programa yoğun ilgi olduğunu masaların erken saatte dolduğunu halkı oturtacak yer bulamadıkları için artık ek masa ve sandalyeler koyarak vatandaşı eğlendirmeye çalışıyoruz dedi.

osman-oztekin-sov-buyuk-parkta.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-001.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-002.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-003.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-004.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-005.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-005.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-001.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-002.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-003.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-004.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-005.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-006.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-006.JPGosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-007.jpgosman-oztekin-sov-buyuk-parkta-008.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum