Osman Genç;Milletimiz aynı kararlılıkta

Osman Genç;Milletimiz aynı kararlılıkta

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Dün bu ülke ve millete kastedenler bugün de aynı oyunlarla saldırmaktadırlar.

A+A-

 Ancak sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gerek 15 Temmuz gecesinde, gerekse ekonomik ve siyasi saldırılar karşısında gösterilen birlik ve beraberlik, milletimizin kararlılığının devam ettiğini göstermektedir" dedi.

 

Başkan Osman Genç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96. yılını kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Genç, "Aziz Milletimiz, 1071'de Malazgirt'te başlattığı şanlı yürüyüşünün ardından, 30 Ağustos'ta bu toprakları bize vatan yapan son zaferin altına imzasını atmıştır. Düşmana karşı 96 yıl önce nasıl mücadele ettiysek, bugün de aynı mücadeleyi verme kararlılığı ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

 

BUGÜN DE BİRİZ

Türk milletinin şanlı tarihinde bağımsızlık ve hürriyetine olan tutkusunu defalarca gösterdiğine işaret eden Başkan Genç, "Milletimiz, her seferinde tarihimizi şanlı zaferlerle donatmıştır. Dün bu ülke ve millete kastedenler bugün de aynı oyunlarla saldırmaktadırlar. Ancak sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gerek 15 Temmuz gecesinde gösterilen kahramanlık, gerekse ekonomik ve siyasi bağımsızlığımıza yönelik saldırılar karşısında sergilenen birlik ve beraberliğimiz, milletimizin kendi iradesine ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını bugün de sürdürmekte olduğunu açıkça ortaya koymaktadır" ifadelerini kullandı.

 

KAHRAMANLIK DESTANI

Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin, şanlı ordusu ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil, bizden sonra gelen nesiller de unutmayacaktır. Bugün bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni en ileri seviyeye götürmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.