Ortahisar’dan uyuşturucu  çıkışı

Ortahisar’dan uyuşturucu çıkışı

MHP Samsun milletvekili adayı Suat Orta Hisar, Lider Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Targün ile bir araya geldi.

A+A-

SAMSUN/Mert KAPLAN

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparken tabelasını gördüğü madde bağımlılığına karşı Samsun’da faaliyet gösteren Lider Gençlik Derneğine ziyarette bulunan  Suat Ortahisar, Lider Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Targün ile bir süre sohbet ettikten sonra, Samsun’daki uyuşturucu sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“HEDEFİMİZ YARGILAMAK DEĞİL,YARDIM ETMEK”

 Parti olarak ülke gençliğine zarar veren her türlü oluşuma her zaman karşı olduklarını belirten Ortahisar: “Biz diğer partiler gibi seçilirsek yardım ederiz demiyoruz. Sadece seçim dönemi değil diğer dönemler de uyuşturucuya savaş attık. Bu doğrultuda MHP olarak “Gel Kardeşim” projesini İstanbul milletvekili adayımız, Mehmet Arslan liderliğinde başlattık. “Uyuşturucu; din, dil, ırk, mezhep ayırt etmez, öldürür” Sloganı ile Samsunda dâhil tüm Türkiye de konferanslar düzenledik. Bizim hedefimiz içenleri yargılamak veya cezalandırmak değil, tek hedefimiz yardım etmek”  dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.