Ortadurak Muhtar Adayı Mehmet Cin: "Daha Güzel Bir Hizmet Sunmak İçin Yola Çıktım’’

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak olan mahalli idareler , muhtarlık ve belediye başkanlıkları için adaylar çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

A+A-

31 Mart 2024 pazar günü yapılacak olan mahalli idareler , muhtarlık ve belediye başkanlıkları için adaylar çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Bafra ilçesine bağlı Ortadurak (Demşek) Köyünden ise Mehmet Cin ise doğduğu topraklara daha fazla hizmet etmek için kolları sıvayarak Ortadurak (Demşek) Köyü Muhtarlığı için adaylığını açıkladı. Ortadurak (Demşek) Köyü Muhtar Adayı Mehmet Cin Bafra55.Net Haber mikrofonlarına özel açıklamada bulundu. Ortadurak (Demşek) Köyü Muhtar Adayı Mehmet Cin yaptığı açıklamada,’’ Ortadurak Köyünün çok değerli, sevgili, benim için kıymetli büyüklerim, küçüklerim, akrabalarım, komşularım, dostlarım. İlk olarak hepinize en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. Değerli Ortadurak Köyü sakinleri Ortadurak Köyü halkından olan evladınız, arkadaşınız, köylünüz ben MEHMET CİN olarak köyümüze , doğduğum topraklara, baba ocağına hizmet etmek için maneviyat dolu yüreğimle sizlerin her zaman yanınızda olmak için bir yola adım attım. Sizlerin destekleri, yardımları, bana olan güveniniz, inancınızla hizmet etmek, köyümüzün sorunlarını, eksiklerini beraber, el el vererek birlik ve beraberlik içinde köyümüzü geliştirmek, güzelleştirmek köyümüze hizmet etmek, köyümüzü ve sizleri her yerde en iyi şekilde temsil etmek için ORTADURAK KÖYÜ MUHTAR ADAYI olarak yola çıktım. Bu adaylık süreci içerisinde köyümüzü hak ettiği yerlere taşımak, getirmek için istişare içerisinde köyümüze neler yapılaması gerektiğini belirleyerek çalışmalarımı sürdüreceğim. Çıkmış olduğumuz bu yolda kendimize olan inancım ve güvenimle Siz değerli köylülerimden 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ve Muhtarlık seçimlerinde ORTADURAK KÖYÜ MUHTARLIK seçiminde, sevgi ve saygılarımı sunarak sizlerin desteklerinizi bekliyorum. Birlik ve Beraberlik İçerisinde DAHA GÜZEL BİR HİZMET SUNMAK YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK. Destekleriniz Bekler, Saygı ve Sevgilerimi Sunarım’ diyerek sözlerini tamamladı. Ortadurak (Demşek) Köyü Muhtar Adayı Mehmet Cin ayrıca yapmak istediği projelerden de söz etti.

whatsapp-image-2024-02-26-at-09-21-49.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.