Orta Karadeniz kariyer Fuarı’nda  Özel Medibafra hastanesi standına yoğun ilgi

Orta Karadeniz kariyer Fuarı’nda Özel Medibafra hastanesi standına yoğun ilgi

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda Özel MediBafra Hastanesi standı Hastanesi protokol ve fuara katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi binlerce öğrenci ve mezunla buluşturan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda Özel MediBafra Hastanesi  standı Hastanesi protokol ve fuara katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde "Yetenek Her Yerde" temasıyla başlatılan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na katılan Özel Medibafra Hastanesi standı fuar süresince ziyaretçi akınına uğradı.

Fuarda Özel MediBafra Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü İsa Ataseven ile Özel MediBafra Hastanesi saç ekim birim sorumlusu Gizem Nur Kuru 2 gün süren fuarda davetlilerle yakından ilgilendi. 

Özel MediBafra Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü İsa Ataseven fuar ile ilgili yaptığı açıklamada,’’ Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi binlerce öğrenci ve mezunla buluşturan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda Özel MediBafra Hastanesi  standımız  büyük ilgi gördü. Standımıza SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, İŞKUR Samsun İl Müdürü Haşim Meydan, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner ile rektörler, dekanlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğrenciler gelerek bizlerden bilgi aldılar. Özel MediBafra hastanesi olarak OKAF (Orta Karadeniz Kariyer Fuarı) katılımıyla Bafra’yı temsil eden kurumumuz bölge üniversitesi öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak bilgi ve paylaşımlarda bulunarak katılımda bulunan protokol ve kurum yetkilileri ile görüşmeler sağlanmıştır. Özel MediBafra Hastanesi olarak sosyal proje kapsamında her türlü etkinliklerde yerimiz alıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

orta-karadeniz-kariyer-fuarinda-ozel-medibafra-hastanesi-standina-yogun-ilgi.jpegorta-karadeniz-kariyer-fuarinda-ozel-medibafra-hastanesi-standina-yogun-ilgi-001.jpegorta-karadeniz-kariyer-fuarinda-ozel-medibafra-hastanesi-standina-yogun-ilgi-002.jpegorta-karadeniz-kariyer-fuarinda-ozel-medibafra-hastanesi-standina-yogun-ilgi-003.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.