Vekil Orhan Kırcalı Soruna Neşter Vurdu

Vekil Orhan Kırcalı Soruna Neşter Vurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Samsun’da ki Programından sonra AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’nın girişimleriyle Bafra’ya gelerek Bafra’nın sorunu olan Tofaş Kavşağını inceleyerek bilgiler aldı.

A+A-

Bafra55.net haber sitemizde defalarca buranın bir sorun olduğunu hatta 2018 yılında “Tofaş Kavşağı can alıyor, yetkililer uyuyor diye manşetlere taşımıştık. O zamandan bu zamana kadar birçok ailenin canını yakan o kavşakta artık sona gelindi. Bakanın Bafra programı olmamasına rağmen Bafra’ya getiren Bafra’nın vekili Av.Orhan Kırcalı burada Bakan Cahit Turhan ile incelemelerde bulunarak buranın biran önce çözülmesi için yetkililere talimat verdi.

Av. Orhan Kırcalı, muhabirimize yaptığı açıklama da bura artık bir sorun olmaktan çıkacak. İnşallah bakanımızın da sayesinde buraya biran önce çözüm bulunacak” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Vekilimiz Sayın Orhan Kırcalı buranın sorunu ile yakından ilgilendi. Bakanımızın da Samsun programından sonra Bafra’ya getirerek bu kavşağın tehlikeli olduğunu söyledi. İnşallah Tofaş kavşağı yakında çözüme ulaşacak dedi.

Bakanı, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç eşlik etti.

https://www.bafra55.net/tofas-kavsagi-can-aliyoryetkililer-oyaliyor-37572h.htm

Orhan Kırcalı’dan Bir Neşter DahaOrhan Kırcalı’dan Bir Neşter DahaOrhan Kırcalı’dan Bir Neşter DahaOrhan Kırcalı’dan Bir Neşter Daha

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum