ORGANİZE SANAYİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

ORGANİZE SANAYİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Son yıllarda yapılan fabrikalar ve işletmeler ile gelişen Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde, yeni yapılan çalışmalar ile bölgenin çehresi değişiyor.

A+A-

Son yıllarda yapılan fabrikalar ve işletmeler ile gelişen Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde, yeni yapılan çalışmalar ile bölgenin çehresi değişiyor. İşletmelere ulaşımım daha sağlıklı yapılması için Irmak secdesi üzerinde Beton yol çalışmasının akabinde Sanayi girişinde peyzaj çalışmaları başladı.
Bafra OSB Müdürü Recai Akçer yaptığı açıklamada, ”Bafra ilçemizin önemli bir geçim kaynağını oluşturan Bafra Organize sanayi bölgesinde kısmen sorun olan yol ve peyzaj çalışmalarına hız verdik. GSM çekimlerinde yaşanan sorunlar dolayısı ile gerekli kurumlar ile anlaşma sağlayarak ilişim sorununu hallettik. Baz istasyonlarımız kuruldu. Yine organize sanayimizde Cafe tarzı bir yer sorunumuz vardı. Bu sorun için Bafra ilçemizde bir işletme sahibi ile anlaştık çok yakında Organize sanayi bölgemizde hizmete başlayacağız.”

YENİ YATIRIMCILAR
 
OSB’nin çehresinin değişeceğini kaydeden Akçer, “Mevcut sanayimizde Türkiye’nin önde gelen firmaların yanı sıra, şehrimizin iş istihdamı acısından hatırı sayılır fabrikaların yanı sıra bir eksiklerin en aza indirgendiği son derece modern bir OSB’ye sahip olacağız. Bölgemizde mevcut fabrikalara ek olarak bir çok başvuru var bunlarında saniyemizde yerini alması ve Medikal OSB’nin de hayata geçmesi sonrasında tahminen  4000-5000 kişiye iş imkanı doğacaktır. Buda geçmiş yıllarda Bafra’mızın atar damarı olan Tekelin yeniden şehrimize geri dönmesi gibi olacaktır.”

organize-sanyinin-cehresi-degisiyor-2.jpgorganize-sanyinin-cehresi-degisiyor-3.jpgorganize-sanyinin-cehresi-degisiyor-5.jpgorganize-sanyinin-cehresi-degisiyor-6.jpgorganize-sanyinin-cehresi-degisiyor-33.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum