Önder İmam Hatip Derneği’nden Dev Proje Desteği 

Önder İmam Hatip Derneği’nden Dev Proje Desteği 

İnsani Yardım Vakfı (İHH), Gazze’de başlatmış olduğu yardım kampanyasına Önder İmam Hatip Derneği başlatmış olduğu projeyle destek vermeyi hedefliyor.

A+A-

 “Her gün bin kişilik yemek çıkartan Gazze Aşevi’nin ihtiyaçlarını karşılamak adına yardım kampanyası başlatan Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hüseyin Dursun hedeflerinin günde bin kişinin yemek ihtiyacını karşılamak olduğunu söyledi. 
İmam Hatip camiası, ilçe derneklerimiz, temsilcilerimiz, mezunlarımız, mensuplarımız ve hayırsever kardeşlerimiz ile hep beraber bu işin üstesinden geleceklerinin de altını çizen Dursun, inşallah hayırsever kardeşlerimizin desteği ile Gazze’de ki kardeşlerimizin biz nebze olsun yaralarını saracağız” dedi.
Yardım yapmak isteyenlerinin, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı hesap adına, TR66 0001 0004 8802 1249 9450 07 numaraları İbana göndermelerinin yeterli olacağını aktardı. Yardım kampanyasına destek vermek isteyenlerin ise açıklama kısmına “Önder Gazze Samsun” yazmalarının yeterli olacağını belirtti. Ayrıca, bir kişinin yemek ücretinin 30 lira olduğunu da söyledi.

Destek olan kardeşlerimiz bize veya dernek ilçe başkanlarımıza bilgi verirse memnun oluruz.
Hüseyin DURSUN
BAFİMDER Başkanı 
Tel: 05333754775

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.