ÖNCE ADAYIMIZ DEDİ. SONRA ADAYIM DEDİ!

ÖNCE ADAYIMIZ DEDİ. SONRA ADAYIM DEDİ!

İyi Parti Bafra ilçe teşkilatında neler oluyor?

A+A-

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala partilerde adayların açıklanması devam ediyor. Cumhur (MHP-AK PARTİ) ittifakı aday olarak mevcut başkan Hamit Kılıç ismini kamuoyuna açıkladı. Gözler Millet (CHP-İYİ PARTİ) ittifakının açıklayacağı adaya çevrildi.
CHP, KEMAL BÜTÜNER DİYOR.
CHP, adayını Kemal Bütüner adıyla kamuoyuna açıkladı. Bu açıklama üzerine iki parti arasında uzlaşmaya varılmaması neticesinde İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş tarafından Rızvan Aksoy ismi açıklandı. Bu açıklamanın ardından CHP tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. “Haber merkezin Chp İlçe Başkanı Vahit Perçin'i herhangi bir açıklama yapması için defalarca aranmasına rağmen herhangi bir açıklama gelmedi. 
ADAYIMIZ RIZVAN AKSOY DEDİ!
Dün itibariyle İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş ise Bafra55.net haber merkezimize yaptığı açıklamada; “İyi Parti olarak bizim Bafra Belediye Başkan Adayımız Rızvan Aksoy’dur açıklamasında bulundu.
GECE ZAFER BEKTAŞ GÖREVDEN ALINDI.
İyi Partide yaşanan baş döndüren bu gelişmeler gece saatlerinde yerini “İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş görevden alındı” haberine bıraktı. Bu haber ile gündem bir kez daha sarsıldı.
BU KEZ ADAY BENİM DEDİ
Başkan Zafer Bektaş görevden alındı haberlerinin hemen sonrasında, Zafer Bektaş, yönetim kuruluyla birlikte sosyal medyadan açıklama yaptı. Bektaş; "Bafra Belediye Başkanlığına adayım" dedi.
Kafaları bu derece karıştıran haberlerin ve gelişmelerin ardından bakalım İyi Parti ve CHP de bugün  neler olacak? Merakla bekliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.