OMÜ’YE TEMSİLİ REKTÖR

OMÜ’YE TEMSİLİ REKTÖR

OMÜ Rektörlüğü makamına, Mimar Sinan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ece Uğur oturdu.

A+A-

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak gerçekleştirilen temsili devir-teslim töreninde bu yıl OMÜ Rektörlüğü makamına, Mimar Sinan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ece Uğur oturdu. 
Ece Uğur’u Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu karşıladı. Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu temsili devir-teslim töreni için gelen Mimar Sinan İlkokulu 4. sınıf öğrencileri; Ece Uğur, Oğuzcan Kerem Sayal, Yusuf Emre Yıldız, Aybike Gören, Dilansu Beyaz, Okul Müdürü İbrahim Gün ve öğretmen Hasan Arat’ın sorularını cevapladı ve üniversite hakkında bilgi verdi.
Törende konuşan Ece Uğur, üniversitede sosyal aktivitelerin artmasını, öğrenci topluluklarının, özellikle Karikatür Topluluğu’nun okullarına destek vermesini istedi. Ece Uğur, OMÜ Eğitim Fakültesi’ndeki derslerin uygulamalarının okullarında yapılmasını talep ederek, özellikle müzik alanındaki yetenekli öğrencilere destek olunmasını istediklerini belirtti.
Okul Müdürü İbrahim Gün ise bilimsel araştırmalara daha büyük pay ayrılmasını arzu ettiklerini söyleyerek, “Samsun bilimsel çalışmalara merkez olsun” dedi.
Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Umarım sizler daha iyi yerlere geleceksiniz. Çünkü gelecek sizlerde” şeklinde konuştu. Leblebicioğlu, tiyatro, karikatür, halkoyunları gibi çeşitli aktivitelerde OMÜ öğrenci topluluklarının Mimar Sinan İlkokulu’na destek vereceğini de sözlerine ekledi.
Temsili devir teslim töreni, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu’un öğrencilere günün anısına çeşitli armağanlar vermesi ve öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlaması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.