Ömürsan Endüstriyel Mutfak Gurme 2021 Fuarında Kalitesini Gösteriyor

Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sektöründe yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören hizmet veren ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL MUTFAK firması tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam ediyor.

A+A-

Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sektöründe yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören hizmet veren ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL  MUTFAK firması tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam ediyor.


Fuarlarda boy gösteren sektöründe ilkleri gerçekleştiren ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL  MUTFAK 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Gurme 2021 Fuarında da yerini almaya başladı.


ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL  MUTFAK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuslak 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Gurme 2021 Fuarına Samsun, Bafra ve Bölge halkını davet etti.

 

omursan-endustriyel-mutfak-gurme-2021-fuarinda-kalitesini-gosteriyor.jpegwhatsapp-image-2021-11-24-at-11-44-31-800x530.jpeg


Firması ve Gurme Fuarı hakkında bir açıklama yapan ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL  MUTFAK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuslak,’’ ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL  MUTFAK olarak kurulduğumuz günden beri alanındaki en ileri teknolojiyi ekiplerimiz takip etmektedir. Hedefimiz  olarak Proje, İmalat, Montaj,Satış Sonrası Hizmette her zaman var olduk ve var olmaya da devam edeceğiz.


“ÖMÜRSAN” Komple Mutfak ve Soğutma konusunda hacmi ne olursa olsun her türlü işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasiteye sahiptir. Bizler firma olarak  Topluma ve çevreye sürekli katma değer sağlamayı, Kalitede ve hizmette süreklilik temin ediyoruz.

 

omursan-endustriyel-mutfak-gurme-2021-fuarinda-kalitesini-gosteriyor-003.jpegomursan-endustriyel-mutfak-gurme-2021-fuarinda-kalitesini-gosteriyor-004.jpeg


Fuarın ilk gününde standımıza gelerek hayırlı olsun dileklerini ileten , iş bağlantısı için görüme yapan firmalara ve iş insanlarına, vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunarız. Siz değerli Samsunlu,Bafralı ve Bölge halkımızı 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarına davet ediyoruz, standımıza bekliyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.


Girişin ücretsiz olduğu Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 23-28 Kasım tarihleri arasında 10.00’dan 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

omursan-endustriyel-mutfak-gurme-2021-fuarinda-kalitesini-gosteriyor-009.jpegomursan-endustriyel-mutfak-gurme-2021-fuarinda-kalitesini-gosteriyor-010.jpegomursan-endustriyel-mutfak-gurme-2021-fuarinda-kalitesini-gosteriyor-011.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.